Findkurser.dk

Kærbakkens Permahave med blyant, farver, lærred og pensel

I sommeren 2019 tilbyder Aftenskolen på Samsø en dejlig dag med tegning og maleri på naturskønne steder. Vi starter i Kærbakkens Permahave og Haarmark, der byder på spændende naturmotiver, hvor du i selskab med andre kunstinteresserede kan dyrke din interesse for at tegne og male. Der arbejdes udendørs. Foruden at formidle teknisk viden på kurserne er det formålet at få den enkelte kursist til at opleve glæden ved at se, tegne og male. Undervisningen tager udgangspunkt i det, den enkelte kursist ønsker at arbejde med, hvad angår motiv og materialer. Den enkelte kursist skal medbringe materialer som lærred, papir, farver, pensler osv. som vedkommende ønsker at arbejde med, men vi har dog ekstra lærreder, akrylmaling og poscatuscher til rådighed. Der er nogle få staffelier, som kan lånes, men man er også meget velkommen til at medbringe sit eget staffeli. I tilfælde af dårligt vejr, maler vi inde i drivhusene.
Jeg åbner værkstedet kl. 9 og vi samles omk. kl. 10 over en kop kaffe/the og en dialog om dagens indhold og motiverne i haven, herefter begynder undervisningen. Frokostpause fra kl. 12. Vi samles igen kl. ca. 15 for at gennemgå dagens resultater.

I atelieret er der kaffemaskine, kogekedel, kogeplader og køleskab, så der vil kunne tilberedes kaffe/te og mad i begrænset omfang, og køleskabet kan bruges til opbevaring af frokosten.

Praktisk detaljer: Kursusstedet er desværre ikke handicapvenligt.

Luk »
Holdnummer: 1951
Status: Ledige pladser
Kursusudbyder: Samsø Aftenskole
Første mødegang: 05-07-2019 10:00
Underviser: Birgit Rothmann
Priser:
Almen DKK kr. 260,00
Start: Slut: Lektioner: Lokation:
05-07-2019 10:00 05-07-2019 15:30 6,50 Kærbakkens Permahave - Kærbakken 11, Samsø - Birgit Rothmann
Underviser: Birgit Rothmann

Kærbakkens permahave,

8305

Samsø

Kærbakkens Permahave - Kærbakken 11, Samsø - Birgit Rothmann

Birgit Rothmann