Findkurser.dk

Foredrag: Genøglerne - en selvoplysende rejse

Foredrag: GenNøglerne - En Selvoplysende Rejse

 

Denne introduktion til GenNøglerne giver dig et overblik, samt indblik i hvor du selv kan begynde, hvis du skulle føle dig inspireret til at dykke dybere ned i denne fantastiske skattekiste af visdom.

 

GenNøglerne er at visdomssystem, der taler til dit højeste potentiale. Efterhånden som du fordyber dig i dem, bliver de en levende del af dit liv på forløsende og magisk vis.

GenNøglerne tilbyder et af de mest kraftfulde redskaber for selvfordybelse og transformation, menneskeheden i disse forandringens tider har til rådighed. Hvis du er parat til at forvandle dit liv, parat til at udtrykke dit højeste potentiale og til at spille en vigtig rolle i menneskehedens forestående bevidsthedsspring, så er det meget muligt at et nærmere bekendtskab med GenNøglerne netop er det du har ventet på.

Kort sagt handler GenNøglerne om:

  • Omfavne dine Skygger
  • Dine Udfordringer - Forløse dine Gaver
  • Dit Potentiale - Virkeliggøre din Essens

 Foredragsholder Pia Mark

Pia har boet og arbejdet på the Findhorn Foundation i Skotland i næsten 30 år.  Hun er en erfaren kursusleder og EFT terapeut med tæt på 40 års erfaring indenfor mind body spirit området.  De sidste godt 10 år har Pia i stigende grad integreret GenNøgle visdommen i sit arbejde som terapeut.  Hun holder desuden introduktionsforedrag om GenNøglerne, samt studiegrupper og individuelle sessioner, såvel i Danmark som globalt.  Pia er GenNøgle Ambassadør og koordinator for the Delta Fellowship, en af GenNøglernes mange strømme, denne med fokus på udviklingen af højere kollektiv bevidsthed.

 

Luk »
Holdnummer: 201901
Status: Ledige pladser
Kursusudbyder: Den Rytmiske i Nordkraft
Første mødegang: 06-02-2020 19:30
Underviser: Pia Mark
Priser:
Foredrag DKK kr. 100,00
Start: Slut: Lektioner: Lokation:
06-02-2020 19:30 06-02-2020 21:45 1,00 sang/instrument- lokale 5 - Nordkraft
Underviser: Pia Mark

Teglgårds Plads 1. niv. 7,

9000

Aalborg

sang/instrument- lokale 5 - Nordkraft

Nordkraft