Findkurser.dk

Hvordan påvirker musikken os?

Hvordan påvirker musikken os?
Er det rigtigt at man bliver glad af at synge? Hvorfor?
Bliver vi mest påvirket af sangenes tekst eller er det musikken som er det primære? 
Musik og sang påvirker vores følelsesregister, musikken kan gøre os glade, flytte os i tanke og fantasi. Nyere tids forskning fortæller bl.a. hvordan musikken kan gøre en forskel for børns indlæring, være gavnlig for dementes hukommelse og trivsel og påvirke vores adfærd.

I et spændende og levende oplæg kombinerer Hans Christian Dahl viden og erfaring, forskningsresultater efterprøves i praksis. Deltagere får indblik i hjerneforskning, og kan være med til at synge sange med afsæt i forskellige genrer. Sange med særlige udtryk som kan påvirke os på forskellig vis. Hans Christian Dahl vil føre an med sin harmonika.
Er det rigtigt at man bliver glad af at synge? Kom selv og prøv….
Hans Christian Dahl er musiker, korleder og underviser i harmonika. Hans Christian er særlige optaget af hvordan musikken kan påvirke mennesker. Og hvordan musikken genkalder oplevelser i vores erindringer, behager os, lindrer sjælelige kvaler og måske endda fysiske smerter. I et langt liv med musik og optræden med musik, har HC ofte oplevet disse reaktioner. Både på egen krop og med egne øjne hos publikum og deltagere på sang og musikhold.

Luk »
Holdnummer: 19712
Status: Ledige pladser
Kursusudbyder: ROSA
Første mødegang: 10-09-2019 19:00
Underviser: Hans Christian Dahl
Priser:
Almen DKK kr. 80,00
Start: Slut: Lektioner: Lokation:
10-09-2019 19:00 10-09-2019 21:00 2,00 Caféen - KulturCosmos
Underviser: Hans Christian Dahl

Søndergade 13,

4130

Viby Sjælland

Caféen - KulturCosmos

KulturCosmos