Findkurser.dk

Tangsafari i Påskeferien

Vi skal på jagt og det er den veganske udgave af slagsen. Safarien er præget af nye opdagelser, nye smagsindtryk og spænding ved at finde så mange arter som overhovedet muligt.

Vi tager dig i hånden og svarer på spørgsmål som: Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg høster tang? Hvilken årstid er bedst? Hvor vokser de forskellige typer tang? Hvordan høster jeg bæredygtigt og passer på naturen?

Der vil blive forklaret, illustreret og undervist i tangs sunde egenskaber og fremtidsperspektiver. Hvilket får de fleste til at slå øjnene op!

Hvis du har et par waders, så er det en fordel, men intet krav. Vi har naturligvis en masse med. Husk en pose, skål eller andet, så du kan få tang med hjem.


Der tages forbehold for vejret – så vær opmærksom på at mødestedet kan blive flyttet. Ved torden eller kraftig blæst aflyses turen, hvilket vi i så fald informerer dig om

Der er muligheden for efterfølgende at købe spisning ved naboen 'Rørvig Catering', hvor man kan få en bowl med forskellige typer tang i. Det vil koste 130 kr. yderligere og vil være inkl. vand og øl (tang øl).

Luk »
Holdnummer: 234
Status: Ledige pladser
Kursusudbyder: Kulturskolen cfl
Første mødegang: 31-03-2021 10:00
Underviser: Intern underviser Kulturskolen
Priser:
Voksne DKK kr. 325,00
Start: Slut: Lektioner: Lokation:
31-03-2021 10:00 31-03-2021 13:00 3,00 Anneberg Kulturpark - Dansk Tang
Underviser: Intern underviser Kulturskolen

Annebergparken 28 B,

4500

Nykøbing Sj

Anneberg Kulturpark - Dansk Tang

Dansk Tang