Findkurser.dk

Verden kalder på omstilling (en stille revolution er i gang)

 

 

Verden kalder på omstilling (en stille revolution er i gang)

Foredrag deabt om FN’s verdensmål i lokalt perspektiv.

De kommende 10 år bliver afgørende for menneskehedens historie. Vi skal omtænke og genopfinde vores måde at leve på, så vi kan give vores børn og børnebørn en bæredygtig fremtid. Lokalsamfund overalt i verden viser, at det er muligt at omstille til livsformer der er i balance med naturgrundlaget.

FN’s verdensmål er en opfordring til alle verdens regeringer, virksomheder og civilsamfund om at omdirigere menneskeheden i en bæredygtig retning.

Over alt i verden, i byer og på land, er grupper af borgere i gang med at omstille deres liv og lokalsamfund til bæredygtighed. De skaber vedvarende energi-øer, omstillingsbyer, økosamfund og grønne virksomheder, samt nye måder at organisere det sociale og økonomiske liv på. De lokalsamfundsledede initiativer viser, at der er muligt at udvikle bæredygtige livsformer der er fuld af livskvalitet og lokal udvikling. I kampen for en bæredygtig fremtid lægger disse erfaringer op til Livsstilsforandringer som klimastrategi, en indsats der er knyttet til hverdagsliv og lokalsamfund.

Ditlev Nissen fortæller om FN’s verdensmål og giver inspiration til, hvordan vi hver for sig og sammen kan flytte os fra at være en del af problemet, til at blive en del af løsningen. Skal vi ændre historiens gang, er det fra NU af og de næste 10 år, der skal sættes ind!

“Ditlev Nissen balancerer de dystre udsigter omkring vores klima og miljø med håbefulde beretninger fra lokale handlefællesskaber, der er i fuld gang med gøre tingene på nye måder. Et livsbekræftende og informativt foredrag.”    Sigrid Diness, Holbæk Højskoleforening

Ditlev Nissen er underviser og facilitator i bæredygtig omstilling. Han bor i bo- og landbrugsfællesskabet Karise Permatopia, hvorfra han driver virksomheden Levende Lokalsamfund.

Luk »
Holdnummer: 139908
Status: Ledige pladser
Kursusudbyder: ODA - Odsherred Dag og Aftenskole
Første mødegang: 20-11-2019 19:00
Underviser: Ditlev Nissen
Priser:
Almen DKK kr. 75,00
Start: Slut: Lektioner: Lokation:
20-11-2019 19:00 20-11-2019 21:00 1,00 Mødesalen - Pakhuset
Underviser: Ditlev Nissen

Vesterbro Torv 4,

4500

Nykøbing Sj

Mødesalen - Pakhuset

Pakhuset