Findkurser.dk

Autentisk Polsk mad

Mad og kultur er ofte tæt knyttet, derfor kan du her også blive klogere på den polske kultur og samtidig få en bid af den autentiske smag af polsk madkundskab.

Du får muligheden for at prøve kræfter med den velkendte ret, som de fleste danskere kender, nemlig dumplings på polsk også kaldet ”Pierogi”.

Eller de mere traditionelle retter som ”Bigos” og ”Golabki” (kåldolmer).

I Polen indbefatter højtiderne ofte en masse mad, derfor skal vi også prøve kræfter med nogle polske retter fra højtiderne såsom jul og påske.

Sylvia vil gøre alt for at skabe en hyggelig stemning som var det i hendes barndomskøkken.

Sylvia er født i Danmark, men med hendes store interesse for madlavning, og sine polske forældre er hun opvokset med polsk mad fra bunden og har altid været en del af køkkenet.

Polsk mad er nemlig familiemad og samværet omkring maden vægtes højt.

Er du frisk på en anderledes kultur og madoplevelse, så er dette kursus lige noget for dig.

Husk drikkevarer!

Udgift til råvarer betales til underviseren.

Luk »
Holdnummer: 20120
Status: Ledige pladser
Kursusudbyder: DOF Sædding Aftenskole
Første mødegang: 11-01-2022 17:30
Underviser: Sylvia Elizabeth Olsen Steinberg
Priser:
Almen DKK kr. 855,00
Start: Slut: Lektioner: Lokation:
11-01-2022 17:30 11-01-2022 21:10 4,00 madkundskab, afd. C - Ådalskolen Bohr
25-01-2022 17:30 25-01-2022 21:10 4,00 madkundskab, afd. C - Ådalskolen Bohr
08-02-2022 17:30 08-02-2022 21:10 4,00 madkundskab, afd. C - Ådalskolen Bohr
22-02-2022 17:30 22-02-2022 21:10 4,00 madkundskab, afd. C - Ådalskolen Bohr
08-03-2022 17:30 08-03-2022 21:10 4,00 madkundskab, afd. C - Ådalskolen Bohr
22-03-2022 17:30 22-03-2022 21:10 4,00 madkundskab, afd. C - Ådalskolen Bohr
Underviser: Sylvia Elizabeth Olsen Steinberg

Åmoseparken 252,

6710

Esbjerg V

madkundskab, afd. C - Ådalskolen Bohr

Ådalskolen Bohr