Findkurser.dk

Brian Holm - Glæden og smerten

Brian Holm – Glæden og smerten

Brian Holm jonglerer med rollen som professionel cykelrytter, rollen som politisk aktiv, rollen som far, rollen som ægtemand og kræftramt. Brian Holm har hele livet haft fart over feltet, hvad enten det er i bjergetaperne, hjemmefronten, medierne eller den politiske scene – og han elsker det. I dette foredrag åbner han dog for, hvordan kroppen og sindet ikke altid følger med hans drømme og stræben. Motivationen daler, kroppen siger fra. Hvordan skal han tackle den situation?

Foredraget handler dog ikke kun om Brian Holms dårlige dage, det er også et indblik i, hvordan han gang på gang opbygger gejsten på ny og aldrig giver op. Brian fortæller om hvilke mentale redskaber han har taget i brug og haft stor gavn af hele livet igennem.

Kom til et medrivende foredrag, hvor Brian Holm fortæller om sin karriere i overhalingsbanen, og sit private liv der til tider har svært ved at følge med.

Foredraget giver dig motivation til alle livets finurlige udfordringer og troen på, at der kommer flow efter stejle bakker.

Der er mulighed for spørgsmål og debat. Arrangeret i samarbejde med Bolbro Kirke.

 

Luk »
Holdnummer: 19-2003
Status: Ledige pladser
Kursusudbyder: DOF Paarup Aftenskole
Første mødegang: 19-11-2019 19:00
Underviser:
Priser:
Almen DKK kr. 175,00
Start: Slut: Lektioner: Lokation:
19-11-2019 19:00 19-11-2019 21:00 6,00 Salen - Bolbro Kirke/sognehus
Underviser:

Stadionvej 68,

5200

Odense V

Salen - Bolbro Kirke/sognehus

Bolbro Kirke/sognehus