Findkurser.dk

Smukke & lille skat - Foredrag med Pia Ryding

Smukke & lille skat

- en familiehistorie om overgreb og tavshed, et foredrag af forfatter Pia Ryding, som fortæller:

Dette er en glad bog. Det er en bog om at ville, kæmpe, overleve og vinde. Hverken min søster eller jeg har vundet guldpokaler eller fine titler, men vi har vundet retten til at vælge vores liv. Retten til vores historie. Vores historie er både min og min søsters historie.

Vi fortæller hver vores historie; jeg skriver og min søster Mille har fortalt sin historie til mig, så jeg har kunnet give hende stemme. For selv om vi næsten er opvokset i samme familie, selv om vi har haft de næsten samme oplevelser, er vores historier både meget forskellige og ens.

“Vinderen skriver historien”, og præcis derfor har jeg valgt at fortælle vores historie. Både min søster og jeg har prøvet at lukke øjnene for historien, har nydt sejrene i stilhed. Og alligevel bor de i og hos os, historierne. De bor i kroppen, hjertet og hjernen. De bor i de ting, vi omgiver os med. De gaver, vi giver. De valg, vi træffer. Steder, vi ikke kender til. I dialogen mellem os. Og i vores drømme og mareridt....

Pia Ryding vil fortælle, hvordan hun har tacklet de udfordringer, hun er stødt på undervejs både i livet og i skriveprocessen. Hun fortæller også, hvordan hun er nået frem til at skrive en glad bog, når barndommen har været præget af rystende oplevelser.

Pia Ryding sætter ord på svære emner med en lethed, nænsomhed og selvfølgelighed, der efterlader håb og optimisme. Der vil selvfølgelig være tid til spørgsmål.

Luk »
Holdnummer: 19-2012
Status: Lukket
Kursusudbyder: DOF Paarup Aftenskole
Første mødegang: 09-04-2019 19:00
Underviser: Pia Ryding
Priser:
Almen DKK kr. 95,00
Start: Slut: Lektioner: Lokation:
09-04-2019 19:00 09-04-2019 21:00 6,00 Salen - Paarup Aftenskole
Underviser: Pia Ryding

Pakhusgården 18,

5000

Odense C

Salen - Paarup Aftenskole

Paarup Aftenskole