Findkurser.dk

Fødselsworkshop for dig og din partner

Denne workshop handler om den store begivenhed, som I snart skal opleve sammen.

 

Her har den kommende far/partner mulighed for høre om mange af de teknikker, som vi arbejde med på gravidholdene. Her mod fokus på, hvordan man bliver den bedste fødselshjælper. De fysiske øvelser kan bruges under fødslens forskellige faser. Der er øvelser man kan lave under ve-arbejdet som er spændings frigivende, smertelindrende og hjælper babyen frem. Andre øvelser og stillinger er gode i pressefasen. Ved de fleste øvelser er der også noget partneren kan gøre, for at hjælpe til.  Under fødslen kan man opleve, at lige så fysisk krævende det kan være, er det også et mentalt stykke arbejde at bevare roen og koncentrationen gennem måske mange timer. Her vil åndedrættet hjælpe.

 

I vil blive instrueret i forskellige åndedræts teknikker til fødslens forskellige faser. Det er en stor hjælp at partneren kender til disse teknikker og kan være med til at holde rytmen og fokuseringen. Som med så meget andet, bliver det lettere jo bedre forberedt man er. Så kom og bliv forberedt så du bare kan glæde dig til den store dag.

 

Pris: 295 kr. pr. par. 

Ønsker du at tilmelde dig kurset, da klik på "Tilmeldingsknappen" og udfyld tilmeldingsblanketten. Betaling med kreditkort.

Luk »
Holdnummer: 5908
Status: Ledige pladser
Kursusudbyder: Nordisk Yoga Aftenskole
Første mødegang: 12-12-2020 12:15
Underviser: Maria Lundgaard
Priser:
Kursuspris DKK kr. 295,00
Start: Slut: Lektioner: Lokation:
12-12-2020 12:15 12-12-2020 14:15 2,50 Tolderlundsvej 7 - stor sal - Nordisk Yoga
Underviser: Maria Lundgaard

Tolderlundsvej 7,

5000

Odense C

Tolderlundsvej 7 - stor sal - Nordisk Yoga

Nordisk Yoga