Findkurser.dk

Støttemedlem

Hvorfor?
Du skal først og fremmest melde dig som støttemedlem, fordi du ønsker, at der også fremover skal være en lokal, uafhængig aftenskole, der med en finger på byens puls bestræber sig på at tilbyde de kurser og aktiviteter, der er behov og interesse for. Du skal gøre det, fordi du forstår, at en aftenskole ikke er en kommerciel virksomhed, men en levende forening, en del af det civilsamfund, der er et uundværligt supplement til de fritids- og undervisningstilbud, som det private erhvervsliv og den offentlige sektor har. Der er ingen naturlov, der sikrer, at aftenskoler overlever krisesituationer. Vi har hverken investorer, økonomiske reserver eller et sikkerhedsnet fra det offentliges side – vi har kun vores kursister som eksistensgrundlag.


Hvad får du som støttemedlem?
Ud over at du er med til at sikre din lokale aftenskoles eksistens i en kritisk situation, vil vores støttemedlemmer få:

- Gratis adgang til mindst ét offentligt arrangement (typisk et foredrag) i løbet af året
- Et særligt nyhedsbrev to gange om året, hvor vi fortæller om skolens liv på de indre linjer
- Et eksklusivt arrangement, hvor du over en kop kaffe kan møde skolens administrative ledelse og repræsentanter for bestyrelsen, og på den måde være med til at sætte dit præg på hvordan skolen drives (bemærk, at den viste dato er foreløbig, du vil få særskilt invitation)

På denne måde bliver et støttemedlemskab ikke blot et spørgsmål om ensidig offervilje fra din side i den gode sags tjeneste, det bliver også en mulighed for (men ikke pligt til) at blive en del af det frivillige bagland bag den professionelle organisation i din aftenskole.

Hvordan?

Ganske simpelt – støttemedlemskab er oprettet som et hold, du kan melde dig til, ganske som du melder dig til alle de almindelige hold i vores skole. Vi har lavet tre kategorier, der udelukkende adskiller sig ved den pris, man betaler. Du vælger altså helt selv, om du vil betale 200, 500 eller 1.000 kr. Der er ikke nogen særlige fordele knyttet til at vælge en dyrere kategori. Skulle du have lyst til at støtte med f.eks. 400, 700 eller 1.500 kr., så gøres det ved at tilmelde flere medlemmer af din husstand/familie som støttemedlemmer. Medlemskab gælder for indeværende kalenderår, og du vil naturligvis blive tilbudt at fortsætte som støttemedlem ved årets udgang.

Luk »
Holdnummer: 220032a
Status: Ledige pladser
Kursusudbyder: DOF Sønderborg Aftenskole
Første mødegang: 16-06-2020 17:00
Underviser: Børge Jensen
Priser:
Støt med 500 DKK kr. 500,00
Støt med 200 DKK kr. 200,00
Støt med 1.000 DKK kr. 1.000,00
Start: Slut: Lektioner: Lokation:
16-06-2020 17:00 16-06-2020 19:45 3,00 Møde og Undervisningslokale - Aftenskolernes Hus
Underviser: Børge Jensen

Voldgade 3,

6400

Sønderborg

Møde og Undervisningslokale - Aftenskolernes Hus

Aftenskolernes Hus